Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

Logo Advies met M.I.N.T.

Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

hypotheekadvies Maaike Advies met M.I.N.T.

Hypotheekadvies
met meer inzicht naar de toekomst

Wanneer je op deze pagina terecht bent gekomen, ben je hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een hypotheekadviseur. Mocht dit het geval zijn, dan ben je op de juiste pagina terecht bent gekomen. ‘Advies met M.I.N.T.’ wat overigens staat voor: Meer Inzicht Naar de Toekomst, staat garant voor eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies waarbij we samen ook naar jouw toekomst kijken.

Mijn naam is Maaike Verhoef, hypotheekadviseur, Erkend Hypothecair Planner en eigenaar van ‘Advies met M.I.N.T.’. Ik help je graag met passend hypotheekadvies.

Advies met M.I.N.T. geeft onafhankelijk, erkend en deskundig hypotheekadvies waarbij persoonlijk contact en intensieve begeleiding vanzelfsprekend zijn.

Bekijk één van de volgende pagina’s voor meer informatie over:

In de volgende situaties kan Advies met M.I.N.T. iets voor jou betekenen:

Als deskundig en gedreven adviseur wil ik van betekenis zijn voor mensen die een woondroom hebben of mensen die graag inzicht willen krijgen in hun bestaande financiële situatie.

Mijn praktijk draagt dan ook de toepasselijke naam Advies met M.I.N.T. ; Advies Met Meer Inzicht Naar Toekomst. Je krijgt hypotheekadvies dat past bij jouw huidige situatie maar dat ook zeker gericht is op de toekomst.

Bij Advies met M.I.N.T. kun je terecht voor een hypotheekplan dat verder gaat dan alleen een hypotheekadvies. Heb je hulp nodig bij het kopen van je eerste of volgende woning of wil je weten of het verstandig is om je hypotheek over te sluiten dan help ik je graag.

Hoe de werkwijze is en wat er allemaal bij komt kijken is voor je terug te lezen op de diensten pagina.

Reëel en betrouwbaar advies waar je van op aan kunt!

Maar ook bij heel veel andere vragen over jouw (toekomstige) hypotheek en financiële situatie kan Advies met M.I.N.T. jou adviseren.

Vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek

Onze eerste afspraak is voor jou altijd kosteloos en vrijblijvend. Ook wanneer je in de regio woont of werkt kom ik kosteloos bij jou thuis of op het werk langs om samen te kijken welke mogelijkheden jij hebt.

Reëel en betrouwbaar advies waar je van op aan kunt!

icoon 1 advies met mint