Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

Bieden zonder voorbehoud van financiering en met zekerheid

Wil je meer kans maken dat je bod op een woning geaccepteerd wordt door te bieden zonder voorbehoud van financiering, maar niet het risico daarvan lopen? Dan is Bieden met Zekerheid wellicht iets voor jou!

Mijn naam is Maaike Verhoef, hypotheekadviseur, Erkend Hypothecair Planner en eigenaar van ‘Advies met M.I.N.T.’. Ik help je graag met passend hypotheekadvies.

Bekijk één van de volgende pagina’s voor meer informatie over:

Kopen zonder voorbehoud maar niet het risico lopen?

Advies met M.I.N.T. zorgt ervoor middels een verzekering dat je met vertrouwen een bod kunt uitbrengen zonder financieringsvoorbehoud.  Dit geeft de verkoper van de woning direct duidelijkheid en vergroot aanzienlijk je kans op een succesvolle aankoop.

Wat zijn je voordelen?

  • De risico’s die je loopt door te kopen zonder financieringsvoorbehoud worden weggenomen door een verzekering
  • Certificaat Bieden met Zekerheid
  • Bieden zonder voorbehoud van financiering
  • Direct een bankgarantie voor de verkoper na ondertekenen van het koopcontract
 

Hoe kun je verantwoordelijk een bod uitbrengen zonder financieringsvoorbehoud?

Als je gaat bieden op een woning, doe je dit vaak op basis van een maximale hypotheekberekening die je van mij ontvangen hebt. Maar dit geeft geen 100% garantie dat je ook daadwerkelijk een hypotheek verkrijgt. Naast het definitief accepteren van je inkomen, zal de hypotheekverstrekker ook akkoord moeten gaan met de woning die je wilt kopen en de waarde van de aan te kopen woning.

Normaal gesproken duurt het ongeveer 6 weken voordat je een definitieve hypotheekgoedkeuring krijgt. Maar verkopers geven vaak de voorkeur aan kopers die een bod doen zonder financieringsvoorbehoud, omdat dit meer zekerheid biedt.

Met het Bieden met Zekerheid-certificaat krijg je als koper en verkoper direct duidelijkheid. Het Certificaat Bieden met Zekerheid zorgt ervoor dat je kunt bieden met zekerheid en dat je geen risico loopt mocht je de hypotheek toch niet rond krijgen.

Ik help en begeleid je door het proces voor het verkrijgen van het certificaat Bieden met Zekerheid.

 

Heb je interesse of vragen? Neem contact met mij op!

Vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek

Onze eerste afspraak is voor jou altijd kosteloos en vrijblijvend. Ook wanneer je in de regio woont of werkt kom ik kosteloos bij jou thuis of op het werk langs om samen te kijken welke mogelijkheden jij hebt.

Reëel en betrouwbaar advies waar je van op aan kunt!