Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

Hoe ziet jouw financiële toekomst eruit?

Vaak kom je scenario’s tegen die aanleiding zijn om financieel advies in te winnen voor jouw situatie omdat je te maken krijgt met veranderingen die ook financiële gevolgen hebben. Je staat dan voor de vraag hoe je het beste met deze financiële vraagstukken kunt omgaan en wat jouw financiële mogelijkheden zijn.

Denk bijvoorbeeld aan de volgende situaties:

• Je verandert van werkgever en krijgt nieuwe arbeidsvoorwaarden en regelingen.

• Je krijgt een nieuwe pensioenregeling en vraagt je af of dit gevolgen heeft voor jouw pensioeninkomen;

• Je relatie eindigt. Je hoopt vast samen met je partner de leeftijd van 100 jaar te bereiken. Maar je kent vast ook stellen die toch besluiten hun relatie te beëindigen ondanks dat zij ook altijd dachten samen oud te worden. Hoe zijn jullie financien en afspraken dan geregeld?

• Je krijgt kinderen en wilt hun toekomst goed regelen;

• Je wilt nu wel eens weten hoe het geregeld is als er wat gebeurt zoals overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid.

• Je gaat samenwonen of woont al samen. Wat veel stellen alleen vergeten is ook naar de “zakelijke” financiële kant van het samenwonen te kijken. Hoe zijn jullie financiën geregeld als je gaat samenwonen of al samenwoont? Niet leuk maar wel heel belangrijk voor je toekomst.

• Je bent ondernemer of bent van plan zelfstandig ondernemer te worden. Als (startende) ondernemer kom je met verschillende financiële dilemma’s in aanraking die invloed hebben op zowel jouw zakelijke als privé situatie. Je staat dan voor de vraag hoe je het beste met deze financiële vraagstukken kunt omgaan en wat jouw financiële mogelijkheden zijn.

Een financieel plan kan je hier zeker bij helpen.

Welke keuzes ga jij maken?
Met goed inzicht en overzicht maak je de juiste keuzes die passen bij jouw financiële situatie en wensen. Het is fijn te weten hoe je eigen situatie eruitziet zodat je ook goed bent voorbereid op jouw eigen toekomst.

Ik help je graag!
Ik inventariseer en analyseer jouw financiële situatie en samen bekijken we of jouw wensen en doelen haalbaar zijn. Zelf krijg je zo inzicht en overzicht van jouw situatie en mogelijkheden voor de toekomst.

Hoe doe ik dit?
In heldere en duidelijke communicatie nemen we samen jouw situatie door. Je krijgt een financieel plan met de inventarisatie van jouw situatie, wensen en doelen en een plan hoe je deze wensen en doelen kunt realiseren. Samen gaan we zorgen voor jouw toekomst!

financieel plan

Vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek

Onze eerste afspraak is voor jou altijd kosteloos en vrijblijvend. Ook wanneer je in de regio woont of werkt kom ik kosteloos bij jou thuis of op het werk langs om samen te kijken welke mogelijkheden jij hebt. Reëel en betrouwbaar advies waar je van op aan kunt!