Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  

Financieel plan

Hoe ziet jouw financiële toekomst eruit?

 

Vaak kom je scenario’s tegen die aanleiding zijn om financieel advies in te winnen voor jouw situatie omdat je te maken krijgt met veranderingen die ook financiële gevolgen hebben. Je staat dan voor de vraag hoe je het beste met deze financiële vraagstukken kunt omgaan en wat jouw financiële mogelijkheden zijn.

 

Denk bijvoorbeeld aan de volgende situaties:

  • Je wilt een huis kopen;
  • Je verandert van baan;
  • Je krijgt een nieuwe pensioenregeling en vraagt je af of dit gevolgen heeft voor jouw pensioeninkomen;
  • Je relatie eindigt;
  • Je krijgt kinderen en wilt hun toekomst goed regelen;
  • Je wilt nu wel eens weten hoe het geregeld is als er wat gebeurt zoals overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid.

 

 

Welke keuzes ga jij maken?

Met goed inzicht en overzicht maak je de juiste keuzes die passen bij jouw financiële situatie en wensen. Het is fijn te weten hoe je eigen situatie eruitziet zodat je ook goed bent voorbereid op jouw eigen toekomst.

 

Ik help je graag!

Ik inventariseer en analyseer jouw financiële situatie en samen bekijken we of jouw wensen en doelen haalbaar zijn. Zelf krijg je zo inzicht en overzicht van jouw situatie en mogelijkheden voor de toekomst.

 

Hoe doe ik dit?

In heldere en duidelijke communicatie nemen we samen jouw situatie door. Je krijgt een financieel plan met de inventarisatie van jouw situatie, wensen en doelen en een plan hoe je deze wensen en doelen kunt realiseren. Samen gaan we zorgen voor jouw toekomst!

Ik ben ook te vinden op Advieskeuze.nl