Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  

Hypotheekadvies voor ondernemers

Hypotheekadvies voor ondernemers in de regio Breda

Wat is Breda toch een mooie stad om in te wonen en te leven! Ben jij ondernemer en op zoek naar hypotheekadvies in Breda omdat je daar een woning wilt kopen of je wilt naar jouw huidige hypotheek laten kijken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

 

Ik help ondernemers graag met hun hypotheek en financiële situatie.

 

Als Hypothecair Planner krijg ik vaak de vraag: “Ik ben ondernemer. Klopt het dat ik dan geen hypotheek kan krijgen?” Elke keer geef ik dan hetzelfde antwoord: “Nee dat klopt niet!”. Ook ondernemers kunnen een hypotheek afsluiten. Voor ZZP’ers is het nu ook makkelijker om een hypotheek met NHG te krijgen. Lees er hier meer over.

Hypotheekadvies voor ondernemers
hypotheekadvies breda adviesmetmint

Wat kun je verwachten wanneer je kiest voor Advies met M.I.N.T.?

  • Advies van Erkend Hypothecair Planner Maaike Verhoef
  • Deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk Hypotheekadvies bij jou thuis
  • Duidelijke en persoonlijke begeleiding tijdens het gehele traject
  • Heldere en duidelijke communicatie zodat je weet wat je kunt verwachten
  • Grondige analyse van jouw situatie en mogelijkheden
  • Eén aanspreekpunt
  • Uitstekende service

 

Onze eerste afspraak bij jou thuis is voor jou altijd kosteloos en vrijblijvend. Ook wanneer je in de regio van Breda woont kom ik kosteloos bij jou thuis langs om samen te kijken welke mogelijkheden jij hebt.

 

Reëel en betrouwbaar advies waar je van op aan kunt!

Ik overleg namens jou met de bank

Misschien heb je een bedrijfsplan waaruit blijkt dat jouw inkomen verder gaat groeien. Of misschien heb je vaardigheden waarmee je gemakkelijk een baan vindt als het ondernemen mislukt. Dit neem ik mee als ik namens jou met de bank(en) in gesprek ga. Het geeft de bank namelijk de zekerheid dat je de maandlasten kunt blijven betalen. En soms betekent het dat de bank met een hoger inkomen rekent dan het gemiddelde van de afgelopen 3 jaar.

Hypotheekadvies Voor Ondernemers
Advies met M.I.N.T-Over

Ik help je verder!

Vanuit mijn ruime ervaring, door wie ik ben en waar ik voor sta help ik je graag verder met het onderzoeken of het verkrijgen van een hypotheek voor jou mogelijk is en welke maandlasten goed passen bij jouw situatie en wensen. Je krijgt niet alleen een prijsvergelijking maar ook een grondige analyse van jouw situatie maar ook van de diverse hypotheekverstrekkers met bijbehorende rentes, voorwaarden en voor- en nadelen. Ook de voorwaarden van een hypotheek zijn zeer belangrijk.

Het afsluiten van een hypotheek voor een ondernemer is vaak maatwerk, daardoor kost het soms wat meer tijd. Houd hier dan ook rekening mee als je een woning koopt.

Win daarom tijd met een goede voorbereiding en ga eerst met mij in gesprek.

 

“Jij onderneemt, ik schakel met de bank”

 

Het is mijn vak om hypotheken te regelen. Ook als het complex is en er veel afstemming met de bank nodig is. Ik neem je veel werk uit handen, zodat jij je kunt richten op jouw onderneming. En op Funda natuurlijk!

Ik ben ook te vinden op Advieskeuze.nl