Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

hypotheekadvies Maaike Advies met M.I.N.T.

Hypotheekadvies voor ondernemers

Als Hypothecair Planner krijg ik vaak de vraag: “Ik ben zelfstandig ondernemer. Klopt het dat ik dan geen hypotheek kan krijgen?” Elke keer geef ik dan hetzelfde antwoord: “Nee dat klopt niet!”. Ook ondernemers kunnen een hypotheek afsluiten. Al wanneer jij 1 jaar zelfstandig ondernemer bent kun je een hypotheek krijgen.

In principe kijken alle hypotheekverstrekkers naar de gemiddelde winst van je onderneming van de afgelopen drie jaar. Heb je in het laatste jaar minder verdiend dan het gemiddelde? Dan rekent de hypotheekverstrekker (de winst) met het inkomen van het laatste jaar.

Ben je nog geen drie jaar zelfstandig ondernemer? Dan verschilt het per hypotheekverstrekker hoe ze je hypotheekaanvraag beoordelen.

Bij sommige hypotheekverstrekkers kom je dan helaas niet in aanmerking voor een hypotheek. Maar er zijn zeker ook hypotheekverstrekkers die een zelfstandig ondernemer al na 1 jaar een hypotheek willen verstrekken.

Breda is een mooie stad om in te wonen, leven maar ook een echte ondernemersstad. Er wonen veel ondernemers maar ook de gemeente Breda doet veel om het ondernemersklimaat te verbeteren. Ben jij ondernemer en op zoek naar hypotheekadvies omdat je een woning wilt kopen of je wilt naar jouw huidige hypotheek laten kijken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

Ik help ondernemers graag met hun hypotheek en financiële situatie.

Bij Advies met M.I.N.T. kun je dus ook terecht voor hypotheekadvies voor ondernemers.

Bekijk één van de volgende pagina’s voor meer informatie over:

Vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek

Onze eerste afspraak is voor jou altijd kosteloos en vrijblijvend. Ook wanneer je in de regio woont of werkt kom ik kosteloos bij jou thuis of op het werk langs om samen te kijken welke mogelijkheden jij hebt.

Reëel en betrouwbaar advies waar je van op aan kunt!