Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

Logo Advies met M.I.N.T.

Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

hypotheekadvies Maaike Advies met M.I.N.T.

Blijvende aandacht voor jouw financiële situatie, hypotheek en verzekeringen

Bij de koop van een woning krijgt de koopprijs veel aandacht. Natuurlijk is de prijs belangrijk. Maar de hypotheek om deze woning te financieren is minstens zo belangrijk.

Bekijk één van de volgende pagina’s voor meer informatie over:

Wat kan er veranderen in dertig jaar?

Dertig jaar geleden. Toen was er nog geen internet en geen mobiele telefoon. Dertig jaar geleden zag de wereld waarin we leefden er heel anders uit dan nu. De vraag is of de wereld in de komende dertig jaar net zoveel zal veranderen als in de afgelopen dertig jaar. Ik denk dat de kans daarop groot is. Omdat jij een hypotheekovereenkomst voor wellicht 30 jaar afsluit kan er in deze 30 jaar dus heel veel veranderen.

Ook jouw hypotheek en financiële situatie moet onderhouden worden

Jouw woning moet onderhouden worden. Dit geldt ook voor jouw hypotheek en financiële situatie.  Omdat er in de looptijd van jouw hypotheek waarschijnlijk veel veranderingen en levensgebeurtenissen plaatsvinden, is het belangrijk om regelmatig te kijken of het advies wat je destijds hebt gekregen nog wel optimaal aansluit bij jouw wensen en situatie.

Op het moment dat je bij de notaris zit, is de hypotheek passend voor jouw situatie. Echter, na dit moment kunnen er veranderingen plaatsvinden in jouw leven of in de wetgeving. Deze veranderingen kunnen klein of groot zijn, maar ze kunnen ervoor zorgen dat de hypotheek minder goed bij jou gaat passen. Dit kan leiden tot beperkingen in jouw mogelijkheden op andere belangrijke gebieden

Misschien betaal je bijvoorbeeld nu wel te veel voor je hypotheek of overlijdensrisicoverzekering en kunnen we dit veranderen.

Blijvende aandacht
Via deze link kun je een brochure downloaden waarin aandachtspunten staan vermeld in 11 situaties die ik in de praktijk vaak tegenkom. Denk hierbij aan:

  • Kan de risico-opslag van jouw hypotheek omlaag?
  • Kan de premie van jouw overlijdensrisicoverzekering omlaag?
  • Wanneer is voor jou het oversluiten van de hypotheek voordelig?
  • Hoe los je jouw aflossingsvrije hypotheek af?

Vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek

Onze eerste afspraak is voor jou altijd kosteloos en vrijblijvend. Ook wanneer je in de regio woont of werkt kom ik kosteloos bij jou thuis of op het werk langs om samen te kijken welke mogelijkheden jij hebt.

Reëel en betrouwbaar advies waar je van op aan kunt!

icoon 1 advies met mint