Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

Logo Advies met M.I.N.T.

Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

Maaike Verhoef hypotheekadviseur

Advies met M.I.N.T. = Maaike Verhoef

Maaike Verhoef: “Eerlijk advies dat past bij jouw financiële én persoonlijke situatie”

Laat mij de toegevoegde waarde zijn die je wenst, maar niet direct verwacht bij een hypotheekadvies. Wat als je een hypotheek hebt afgesloten die op lange termijn misschien helemaal niet bij je past? Je wilt toch netjes met zorg en interesse geholpen worden? En ook inzien en snappen in begrijpelijke taal waar je voor kiest bij zo’n belangrijke beslissing in je leven?

Dát is mijn drijfveer geweest om zelfstandig hypothecair planner te worden na 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Ik word blij wanneer ik mensen écht goed kan helpen. Dat is mijn drive: de klant met een gerust hart en een glimlach op het gezicht de juiste keuzes laten maken. Vanuit mijn visie op het vakgebied hoe een goed adviestraject en hypotheekadvies eruit dient te zien help ik klanten als persoon, met zorg en interesse en niet als nummer. Daarvoor krijg ik de mooiste beloning die ik me kan wensen: blije dankbare klanten! Het grootste compliment wat je me daarbij kunt geven is als je me ziet als jouw ‘financieel vertrouwenspersoon’: Ik wil mensen gerust stellen, helpen met de juiste keuzes maken en het voor ze regelen. Een kwalitatief goed advies is geen kwestie van simpel bemiddelen volgens standaard adviestrajecten. Wel door het inzichtelijk maken van complexe cijfers en regels gericht op de toekomst.

Maaike Verhoef: “Hoe complexer de financiële vraagstukken, hoe meer ik van toegevoegde waarde ben in het samen sparren om tot de ideale oplossing te komen.“

M.I.N.T. staat niet voor niets voor: Advies met Meer Inzicht Naar de Toekomst. Begrijpelijk en eerlijk advies is belangrijk bij de aankoop van je eerste, volgende of extra woning.

Ik houd van gezelligheid en wil graag voldoening halen uit de dingen die ik dagelijks doe. Zowel privé als in mijn werk vind ik dit erg belangrijk. Zo ben ik de afgelopen 8 jaar naast mijn adviespraktijk ook secretaris geweest van de NVHP (Nederlandse Vereniging voor Hypothecair Planners). Heel leuk om te doen maar na 2 volledige zittingstermijnen tijd voor iets nieuws.

VISIE
Juist in het ‘eerlijke advies op maat’ wil ik het verschil maken; ik ben er voor jou en ga altijd voor het beste resultaat, zodat je kunt genieten van het leven en wonen zonder financiële zorgen gericht op de toekomst. Op deze pagina kun je met gratis tools zelf berekeningen maken maar ook bied ik je cursussen aan om je voor te bereiden op jouw financiële toekomst en gewoon grip te houden op je leven. Op deze manier ontstaan er geen situaties waardoor je zorgen krijgt over geld. Want financiële stress houdt je uit je slaap. En dat is helemaal niet nodig.

Maaike In de media 

Regelmatig word ik door journalisten benaderd met de vraag of ik mijn medewerking wil verlenen aan een artikel over onderwerpen uit mijn vakgebied als Erkend Hypothecair Planner. Ben je journalist en zoek je een expert die je vragen kan beantwoorden. Ik help je graag!

Financieel Dagblad 14-11-2020: Een huis kopen zonder ontbindende voorwaarden?

NRC 20-08-2020: Een huis kopen met studieschuld

ELSEVIER 25-03-2020: Coronacrisis zorgt voor digitalisering van hypotheekadvies

KOP | MUNT 03-02-2020: Verantwoordelijkheid voor financieringsvoorbehoud steeds meer bij adviseur

TROUW 12-03-2019: Een slapende vve kan de koper flink wat geld kosten

KOP | MUNT 10-01-2019: Execution only vrijwel nooit geschikt voor de consument

icoon 1 advies met mint