Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

hypotheekadvies Maaike Advies met M.I.N.T.

Je gaat voor het eerst een
woning kopen

Wanneer je voor het eerst een woning wilt gaan kopen is dit vaak spannend maar ook zeker heel leuk! Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos gesprek.

In dit gesprek gaan we kijken naar jouw financiële mogelijkheden maar vertel ik je ook wat er allemaal bij het kopen van een woning komt kijken. Jij bent dan goed voorbereid om de eerste stappen op de woningmarkt te zetten.

De volgende onderwerpen komen zeker aan bod in ons eerste gesprek:

Welke rentevastperiode past goed bij jouw wensen en/of toekomstige situatie?

  • Welke hypotheekvorm ga je afsluiten? Kies je voor een annuïteitenhypotheek (de duurste hypotheekvorm berekend over 30 jaar) of is een lineaire hypotheek in jouw situatie een betere optie? Een combinatie van annuïteiten en lineair is ook een mogelijkheid en zorgt voor stabiele netto maandlasten. Deze combivorm is goedkoper dan de annuïteitenhypotheek.
  • Welke risico’s loop je en hoe kijk je hier tegenaan? Ben je bereid deze risico’s te lopen?
  • Welk hypotheekbedrag is en blijft voor jou maandelijks goed betaalbaar en wat mag dan de woning kosten?
  • Wanneer je jouw droomhuis tegen komt, wil je misschien zo snel mogelijk Kunnen onderhandelen. Het is belangrijk dat je voor je gaat onderhandelen goed weet wat je kunt verwachten. Je ontvangt van mij tips over het onderhandelproces zodat je goed voorbereid bent.
  • Voor starters is het steeds moeilijker om zonder financiële hulp een huis te kopen. Er zijn verschillende mogelijkheden die het jou wellicht iets makkelijker kunnen maken om voor het eerst een woning te kopen.


Wil je jezelf alvast voorbereiden? Neem eens een kijkje op mijn kennisplatform en maak hier zelf ook een berekening wat jouw maximale hypotheek kan bedragen.

Onze eerste afspraak is voor jou altijd kosteloos en vrijblijvend. Ook wanneer je in de regio van Breda woont kom ik kosteloos bij jou thuis langs om samen te kijken welke mogelijkheden jij hebt.

Bekijk één van de volgende pagina’s voor meer informatie over:

Vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek

Onze eerste afspraak is voor jou altijd kosteloos en vrijblijvend. Ook wanneer je in de regio woont of werkt kom ik kosteloos bij jou thuis of op het werk langs om samen te kijken welke mogelijkheden jij hebt.

Reëel en betrouwbaar advies waar je van op aan kunt!