Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

hypotheekadvies Maaike Advies met M.I.N.T.

Hypotheekadvies bij echtscheiding

Gevolgen voor je financiële situatie.

Scheidingen zijn vervelend, verdrietig en emotioneel. Er moet van alles uitgezocht en en geregeld worden. Het is goed mogelijk dat jullie daar beiden niet op zitten te wachten, en dat begrijp ik. Ik ga jou helpen deze vervelende situatie zo soepel als dat kan door te komen.
Schieten de volgende vragen door je hoofd?

  • Je wilt in de woning blijven. Kun je de hypotheek wel alleen betalen?
  • Stel dat de woning verkocht wordt; wat zijn de financiële gevolgen dan?
  • Welke mogelijkheden heb je om een andere woning te kopen?
  • En alimentatie? Heeft dat eigenlijk invloed op je hypotheek?


Ik kan met Advies met M.I.N.T. een uitkomst voor je bieden. Je kunt mij al je financiële vragen voorleggen. Je hypotheek, je huis; ik neem jouw hele financiële situatie mee in een grondig hypotheekplan. We bespreken mogelijkheden en potentiële valkuilen. Het doel is inzicht in jouw situatie zodat je verder kan. Je hoeft niet alles alleen te regelen.

Wat is een echtscheidingsconvenant?

Naast al het andere krijg je ook te maken met een echtscheidingsconvenant. Dit is een belangrijk document dat kan worden opgesteld. Hierin worden afspraken over jullie scheiding en situatie vastgelegd. Een convenant is van belang bij het regelen van een nieuwe hypotheek, maar ook bij bij het aanpassen van de oude hypotheek. Voldoende onderwerpen om goed te bespreken even analyseren.

Wanneer je gaat scheiden en je woont in de regio Breda, dan help ik je graag om alles zo makkelijk mogelijk te maken. Inzicht in je financiële situatie geeft rust. Wil je die rust ook ervaren? Neem dan contact op.

Bekijk één van de volgende pagina’s voor meer informatie over:

In de volgende situaties kan Advies met M.I.N.T. iets voor jou betekenen:

Als deskundig en gedreven adviseur wil ik van betekenis zijn voor mensen die een woondroom hebben of mensen die graag inzicht willen krijgen in hun bestaande financiële situatie.

Mijn praktijk draagt dan ook de toepasselijke naam Advies met M.I.N.T. ; Advies Met Meer Inzicht Naar Toekomst. Je krijgt hypotheekadvies dat past bij jouw huidige situatie maar dat ook zeker gericht is op de toekomst.

Bij Advies met M.I.N.T. kun je terecht voor een hypotheekplan dat verder gaat dan alleen een hypotheekadvies. Heb je hulp nodig bij het kopen van je eerste of volgende woning of wil je weten of het verstandig is om je hypotheek over te sluiten dan help ik je graag.

Hoe de werkwijze is en wat er allemaal bij komt kijken is voor je terug te lezen op de diensten pagina.

Reëel en betrouwbaar advies waar je van op aan kunt!

Maar ook bij heel veel andere vragen over jouw (toekomstige) hypotheek kan Advies met M.I.N.T. jou adviseren.

Vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek

Onze eerste afspraak is voor jou altijd kosteloos en vrijblijvend. Ook wanneer je in de regio woont of werkt kom ik kosteloos bij jou thuis of op het werk langs om samen te kijken welke mogelijkheden jij hebt.

Reëel en betrouwbaar advies waar je van op aan kunt!