Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

hypotheekadvies Maaike Advies met M.I.N.T.

Hypotheekadvies bij scheiden in Breda

Wanneer je op deze pagina terecht bent gekomen, ben je hoogstwaarschijnlijk op zoek naar hypotheekadvies bij scheiden in Breda. Mooi! Dan zit je hier goed. Advies met M.I.N.T. – dat staat voor: Meer Inzicht Naar de Toekomst – staat garant voor eerlijk, persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies waarbij we samen naar jouw toekomst kijken. Mijn naam is Maaike Verhoef, ik ben hypotheekadviseur voor ‘Advies met M.I.N.T.’ en help je graag met passend hypotheekadvies bij scheiden in Breda.

Hypotheekadvies bij echtscheiding

Scheidingen zijn vervelend, verdrietig en emotioneel. Er moet van alles uitgezocht en geregeld worden. Bij Advies met M.I.N.T. kun je al je financiële vragen voorleggen. Je hypotheek, je huis; ik neem jouw hele financiële situatie mee in een grondig hypotheekplan.

Heb je hulp nodig bij inzicht of je de hypotheek alleen kunt betalen? Wil je weten wat de financiële gevolgen zijn bij verkoop van jullie huis? En welke mogelijkheden heb je om een andere woning te kopen? Je hoeft niet alles alleen te regelen: Advies met M.I.N.T. helpt je bij scheiden in Breda om zo soepel mogelijk door de situatie heen te komen. Meer weten over de werkwijze van Advies met M.I.N.T. en wat er allemaal bij komt kijken? Op deze pagina is overzichtelijk gemaakt wat je kunt verwachten.

Maak nu een afspraak

Wanneer je gaat scheiden in Breda (of regio), dan help ik je graag om alles zo makkelijk mogelijk te maken. Inzicht in je financiële situatie geeft rust. Wil je die rust ook ervaren? Neem dan contact op.

Advies met M.I.N.T
Chassésingel 38
4811 HD BREDA
Email:
maaike@adviesmetmint.nl

Telefoon: 076-20 66 028

Hypotheekadvies bij scheiden in Breda van een Erkend Hypothecair Planner

Naast al het andere krijg je ook te maken met een echtscheidingsconvenant. Dit is een belangrijk document dat kan worden opgesteld. Hierin worden afspraken over jullie scheiding en situatie vastgelegd. Een convenant is van belang bij het regelen van een nieuwe hypotheek, maar ook bij het aanpassen van de oude hypotheek. Als Erkend Hypothecair Planner heb ik met succes de hoogste opleiding gevolgd die er in Nederland bestaat op het gebied van adviseren in hypotheken en kan ik je bijstaan met integraal advies.

Maaike Verhoef is jouw persoonlijke hypotheekadviseur

Wanneer je voor ‘Advies met M.I.N.T.’ kiest voor jouw hypotheekadvies bij scheiden in Breda, dan krijg je advies van Maaike Verhoef. Ik werk dus, zoals je kunt lezen, als Erkend Hypothecair Planner in Breda en ben gediplomeerd en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP). Ik beschik over meer dan 20 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening. Wanneer ik mensen oprecht goed kan helpen en ze hulp kan bieden die zij wensen, dan word ik daar nog elke dag heel blij van! Mocht je erin geïnteresseerd zijn dan kan je hier meer over mij lezen.

scheiden breda
scheiden breda hypotheekadvies

Volle agenda? Start online je hypotheekadvies!

Wellicht heb je het veel te druk en een overvolle agenda? Genoeg aan je hoofd en al zoveel ballen hoog te houden? Het inzicht over jouw eigen financiële situatie schiet er dan misschien wel eens bij in. Om nog maar te zwijgen over je toekomstige financiële situatie. Mocht jouw agenda nou zo vol zijn, dat zelfs het inplannen van een afspraak voor hypotheekadvies of financieel advies lastig wordt, dan is online hypotheekadvies van Advies met M.I.N.T. wellicht iets voor jou!

Dit is uiteraard eenvoudiger in te plannen, maar vraagt wel een goede voorbereiding van ons beiden. Het regelen van de hypotheek zal, na een uitvoerige bespreking hiervan, volledig voor je uit handen genomen worden. Ook zal ik gedurende de tijd dat jouw financiële afwikkeling van de scheiding loopt je gedurende het hele traject goed op de hoogte houden, informeren, adviseren en ondersteunen.