Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

hypotheekadvies Maaike Advies met M.I.N.T.

Hypotheekadvies Breda bij Advies met M.I.N.T.

Wanneer je op deze pagina terecht bent gekomen, ben je hoogstwaarschijnlijk op zoek naar hypotheekadvies in Breda. Mooi! Dan zit je hier goed. Advies met M.I.N.T. – dat staat voor: Meer Inzicht Naar de Toekomst – staat garant voor eerlijk, persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies waarbij we samen naar jouw toekomst kijken. Mijn naam is Maaike Verhoef, ik ben hypotheekadviseur voor ‘Advies met M.I.N.T.’ en help je graag met passend hypotheekadvies in Breda.

Hypotheekadvies voor elke vraag

Bij Advies met M.I.N.T. kun je terecht voor een hypotheekplan dat verder gaat dan alleen een hypotheekadvies. Heb je hulp nodig bij het kopen van je eerste of volgende woning, ga je verbouwen of wil je weten of het verstandig is om je hypotheek over te sluiten dan help ik je graag. Meer weten over de werkwijze van Advies met M.I.N.T. en wat er allemaal bij komt kijken? Op deze pagina is overzichtelijk gemaakt wat je kunt verwachten.

Maak nu een afspraak

Mocht ik je interesse gewekt hebben, wacht dan vooral niet om contact met mij op te nemen!

Advies met M.I.N.T
Chassésingel 38
4811 HD BREDA
Email:
maaike@adviesmetmint.nl

Telefoon: 076 – 20 66 028

Hypotheekadvies Breda van een Erkend Hypothecair Planner

De kosten van een hypotheek hebben grote invloed op je besteedbaar inkomen. Het is daarom van groot belang, dat deze kosten niet in de weg komen te staan bij wensen en doelen die je hebt en de kosten moeten ook betaalbaar zijn wanneer jij een lager inkomen hebt omdat jij bijvoorbeeld geniet van jouw pensioen. Hierbij is het noodzakelijk om allesomvattend advies ofwel integraal advies over jouw hypotheek te krijgen. Als Erkend Hypothecair Planner heb ik met succes de hoogste opleiding gevolgd die er in Nederland bestaat op het gebied van adviseren in hypotheken en kan ik je bijstaan met integraal advies. 

Maaike Verhoef is jouw persoonlijke hypotheekadviseur

Wanneer je voor ‘Advies met M.I.N.T.’ kiest voor jouw hypotheekadvies Breda, dan krijg je advies van Maaike Verhoef. Ik werk dus, zoals je kunt lezen, als Erkend Hypothecair Planner in Breda en ben gediplomeerd en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP). Ik beschik over meer dan 20 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening. Wanneer ik mensen oprecht goed kan helpen en ze hulp kan bieden die zij wensen, dan word ik daar nog elke dag heel blij van! Mocht je erin geïnteresseerd zijn dan kan je hier meer over mij lezen.

hypotheekadvies breda advies met mint
hypotheekadvies breda

Volle agenda? Start online je hypotheekadvies!

Wellicht heb je een druk en gezellig leven met een overvolle agenda? Ben je op zoek naar een gezonde balans tussen werk, familie en vrienden? Het inzicht over jouw eigen financiële situatie schiet er dan misschien wel eens bij in. Om nog maar te zwijgen over je toekomstige financiële situatie. Mocht jouw agenda nou zo vol zijn, dat zelfs het inplannen van een afspraak voor hypotheekadvies of financieel advies lastig wordt, dan is online hypotheekadvies van Advies met M.I.N.T. wellicht iets voor jou!

Dit is uiteraard eenvoudiger in te plannen, maar vraagt wel een goede voorbereiding van ons beiden. Het regelen van de hypotheek zal, na een uitvoerige bespreking hiervan, volledig voor je uit handen genomen worden. Ook zal ik je gedurende het hele traject goed op de hoogte houden, informeren, adviseren en ondersteunen.