Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

6 tips voor een goed adviesgesprek!

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]Als je wilt weten wat de impact is van een verandering in jouw situatie, dan sta ik als onafhankelijke adviseur voor je klaar. Ik kom graag bij jou thuis langs!

Een aantal voorbeelden wanneer je mij kunt inschakelen zijn:

  • Je wilt een woning kopen en je hebt een hypotheek en advies nodig
  • Je wilt naar jouw financiële situatie laten kijken
  • Je hebt jonge kinderen en wilt sparen voor de studie van je kinderen
  • Je relatie eindigt en je hebt financieel advies nodig

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” padding_top=”40″ z_index=””][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_raw_html]JTNDc2NyaXB0JTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ2LmVlcnN0ZXN0YXAubmwlMkYlM0ZoJTNEYjA1YWM0NTdhZjA5ZmJhMjU5Y2QyZDFlOWExY2U3MDgyNzQ3MzJlMSUyMiUyMHR5cGUlM0QlMjJ0ZXh0JTJGamF2YXNjcmlwdCUyMiUzRSUzQyUyRnNjcmlwdCUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” padding_top=”40″ z_index=””][vc_column][vc_column_text]Maak een afspraak en laat je goed adviseren en verder helpen. Vaak is dit eerste gesprek de start van een langdurige relatie. Belangrijk dus om een goede keuze te maken welke adviseur jou het beste adviseert om jouw doel te bereiken. Investeer in een goede voorbereiding van  dit adviesgesprek zodat je er ook echt iets aan hebt.

In bovenstaande video krijg je 6 handige tips die jou helpen bij het kiezen van jouw adviseur.

Ik maak graag een afspraak met jou. Neem contact met mij op of laat je gegevens achter op mijn contactpagina.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Neem contact op