Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

Verduurzamen? Woning energiezuiniger maken? De ene woning is de andere niet

Een nieuwe site helpt je bij het inventariseren van de mogelijkheden om jouw woning energiezuiniger te maken.

In mijn adviespraktijk merk ik dat veel woningeigenaren interesse hebben om hun woning te verduurzamen. Maatregelen die bij het ene type woning passen, zijn minder geschikt voor een ander type woning. Ik heb voor je een nuttige site gevonden met heel veel praktische informatie. 

Praktische tips om je woning energiezuiniger te maken

Op de site www.degroenemenukaart.nl is een aantal verschillende type woningen te vinden. Van elke woning is een afbeelding beschikbaar. Door jouw muis over de woning van jouw keuze te bewegen worden praktische maatregelen zichtbaar die je in dat type woning kunt nemen om de woning te verduurzamen. Voor een aantal gemeenten tref je ook informatie aan over subsidiemogelijkheden.

Daarnaast bevat de site heel veel informatie over maatregelen rondom bijvoorbeeld verwarming, ventilatie en elektriciteitsverbruik.

Mijn advies is om eens naar deze site te gaan en je te laten inspireren. Wil je op enig moment maatregelen uitvoeren en heb je daarvoor aanpassing van jouw hypothecaire lening nodig?  Dan help ik je daar uiteraard bij!

woning energiezuiniger

Neem contact op