Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

TERUGBLIK: Mijn eerste lustrum!

Op 08 juli 2016 ben ik als zelfstandig Hypothecair Planner gestart met mijn eigen adviespraktijk Advies met M.I.N.T.

Nog steeds ben ik blij dat ik deze stap heb gezet.

Een eerste lustrum als ondernemer is toch wel een heel bijzonder moment en een mijlpaal! Vandaag ga ik dit dan ook zeker vieren.

Met veel plezier heb ik de afgelopen 5 jaar bestaande en nieuwe klanten geadviseerd en geholpen bij grote financiële beslissingen.

Bijzondere jaren voor mij in alle opzichten en voor mij werk gerelateerd gezien de beste stap die ik kon nemen.

De afgelopen jaren zijn omgevlogen waarin ik veel mooie en goede gesprekken heb gevoerd en veel leuke mensen ontmoet die mij veel nieuwe kennis, energie en ervaring hebben meegegeven.

Dit alles maakt dat ik veel zin heb in wat de komende 5 jaar gaat brengen. Voor mij is het adviseren en begeleiden van klanten bij het nemen van grote financiële beslissingen echt het mooiste en ook dankbaarste vak dat er is.

En was het dan altijd allemaal rozengeur en maneschijn? Zeker niet. In het 2e jaar werd ik goed ziek en ook begin 2020 was een spannende tijd toen heel Nederland in lockdown ging. Inmiddels weet ik dat er voor bijna alles een oplossing is als je er zelf maar geloof in hebt.

Belangrijke lessen en tips:

Vertrouw vooral op jezelf en volg je gevoel. Deze lessen wil ik iedere startende ondernemer meegeven. Je gevoel is altijd goed. Wellicht niet altijd direct, maar als je er echt in gelooft, kom je er wel. Ik heb echt geleerd en ervaren dat mijn onderbuikgevoel er eigenlijk nooit naast zit.

Maar omring je ook met de juiste mensen die je kunnen adviseren en helpen. Dit kunnen mensen uit je directe omgeving zijn maar ook andere ondernemers uit een ander vakgebied. Inmiddels ken ik heel veel andere ondernemers van wie ik kan leren, met wie ik tips en ervaringen kan uitwisselen en door wie ik me laat inspireren.

En zoals ik ook altijd mijn klanten adviseer: Zorg goed voor je eigen financiële situatie. Zorg voor inzicht en overzicht want alleen dan kun je de juiste keuzes maken. En dit geldt zeker ook voor ondernemers. Ik gun alle ondernemers rust.

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Neem eens een kijkje op deze site wat ik voor jou kan doen.

Tot binnenkort?

Neem contact op