Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

Premie overlijdensrisicoverzekering sterk gedaald. Neem nu actie!

Wat is ook alweer een overlijdensrisicoverzekering?

Een overlijdensrisicoverzekering is een verzekering die een (vaak groot) geldbedrag uitkeert indien een op de verzekering genoemde persoon voor een bepaalde datum komt te overlijden. Deze verzekeringen worden bijvoorbeeld vaak afgesloten samen met een hypotheek. Doel daarvan is te zorgen dat als een van de kostwinners door ziekte of ongeval onverwacht komt te overlijden, het gezin toch de hypotheekschuld kan aflossen en daarmee in de woning kan blijven wonen.

Premies overlijdensrisicoverzekering zijn sterk gedaald

Door verschillende oorzaken zijn de premies voor overlijdensrisicoverzekeringen in de afgelopen jaren sterk gedaald. In bepaalde situaties kun je hiervan misschien profiteren dat voor jou een besparing op de premie over de overlijdensrisicoverzekering gaat opleveren.

Waarschuwing vooraf

Ik wil je wel nadrukkelijk het volgende onder de aandacht brengen. Jouw huidige overlijdensrisicoverzekering biedt belangrijke financiële zekerheid. Je doet er verstandig aan deze verzekering alleen te beëindigen indien je of deze financiële zekerheid niet meer nodig hebt of wanneer je zeker weet dat je in aanmerking komt voor een nieuwe overlijdensrisicoverzekering tegen een lagere premie. Zo’n nieuwe verzekering afsluiten is vaak niet mogelijk indien sinds het afsluiten van je verzekering jouw gezondheid minder goed is geworden. Je hebt er dan een groot belang bij jouw bestaande verzekering te handhaven.

Heb je een overlijdensrisicoverzekering via Advies met M.I.N.T. afgesloten?

Deze verzekering heb je dan in de afgelopen 2 jaar afgesloten. De premieverlaging geldt voor verzekeringen die eerder afgesloten zijn. In de regel geldt dat het vooral voor klanten met polissen gesloten voor 2010 interessant kan zijn om over te sluiten.

 

Wil je advies over jouw premie overlijdensrisicoverzekering?

Heb je een verzekering voor 2010 afgesloten? Dan is de kans groot dat jouw verzekeringspremie verlaagd kan worden. Wil je weten of de verzekering tegen een voordeligere premie afgesloten kan worden? Neem contact op zodat ik met je mee kan kijken. Uiteraard kijk ik dan ook naar de voorwaarden van de overlijdensrisicoverzekering. Deze zijn zeker ook belangrijk bij een vergelijking. Laat de bestaande verzekering altijd doorlopen tot er een nieuwe is.

premie overlijdensrisicoverzekering Advies met M.I.N.T.

Neem contact op