Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

Ik vertel je graag hoe ik omga met jouw vertrouwelijke gegevens

Op 25 mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht geworden. Ook Advies met M.I.N.T. heeft hiermee te maken. Ik deze blog kun je lezen hoe ik omga met jouw gegevens.

Eigenlijk best wel gek…. wanneer wij contact met elkaar hebben, stel ik vaak vragen over onderwerpen die je niet snel met anderen zult willen delen. Bijvoorbeeld wat jouw inkomen is, op welke leeftijd je met werken wilt stoppen en of je een testament hebt. Ik ben je erkentelijk dat je mij de informatie geeft die ik je vraag. In deze blog vertel ik je graag hoe ik met de door jou verstrekte informatie omga.

Ik leveren financieel maatwerk voor jou

Geen mens is hetzelfde. Situaties en wensen verschillen. Jouw verzekeringen en andere financiële producten moeten voor een optimaal resultaat goed aansluiten bij jouw individuele situatie. Dit betekent maatwerk.

De informatie die ik van je vraag, heb ik nodig om ervoor te zorgen dat de adviezen die ik jou op financieel gebied geef goed aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Dit kunnen adviezen zijn over welk financieel product het beste bij jou past. Ook ondersteun ik je wanneer je dit financiële product afsluit en in de jaren daarna zorg ik ervoor dat het financiële product tijdig wordt aangepast aan eventuele veranderingen in jouw situatie.

Gegevens zijn uitsluitend bestemd om je van dienst te zijn

De gegevens die ik van je ontvang gebruik ik uitsluitend om je zo goed mogelijk van dienst te zijn voor de werkzaamheden waarvoor je mij hebt ingeschakeld. In het algemeen gezegd betreft dit de zaken die jouw financiële zekerheid aangaan.

Gegevens worden alleen met derden gedeeld als gevolg van jouw vraag. Soms geef ik bepaalde gegevens die ik van jou heb ontvangen door aan anderen.

Ik geef een voorbeeld:

Je vraagt mij te helpen met het afsluiten van een hypotheek. Ik zal dan bij de geldverstrekker moeten onderzoeken onder welke condities zij bereid zijn een offerte af te geven. De betreffende geldverstrekker zal bijna altijd willen weten of je een vaste arbeidsovereenkomst hebt en wat jouw inkomen is.

In dit soort situaties geef ik dus informatie die ik van jou heb ontvangen door aan andere organisaties. Ik doe dat echter alleen in het verlengde van de vragen die je mij hebt gesteld.

Ik ga zorgvuldig om met jouw gegevens

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met jouw gegevens. Daarom heb ik al jouw gegevens goed beveiligd. In de komende tijd zullen er steeds nieuwe tools worden ontwikkeld die mij helpen jouw gegevens nog veiliger te bewaren en te verzenden. Dat is niet altijd even gebruiksvriendelijk. Maar als dat helpt de veiligheid van jouw gegevens te verhogen, doe ik dat graag. Sinds kort kun je via Safebay vertrouwelijke bestanden met mij delen. Wil je hier gebruik van maken laat het mij dan weten. Ik stuur je graag een uitnodiging zodat je Safebay kunt gebruiken.

Op Advies met M.I.N.T. vindt je onze privacyverklaring

Wettelijk ben ik verplicht je te informeren hoe ik omga met de privacy van jouw gegevens. Zoals bij veel wetten leidt dit tot gortdroge teksten die weinig mensen echt met enthousiasme lezen. Maar uiteraard voldoe ik aan deze verplichting.  Hier lees je de privacyverklaring van Advies met M.I.N.T.

Eigenlijk vind ik het wel zo plezierig je in gewone taal deze informatie te geven. Daarom deze blog!

Heb je vragen? Laat het mij weten. Ik zal mij uiterste best doen deze zo goed mogelijk en ‘in gewone taal’ te beantwoorden.

AVG

Neem contact op