Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

Bel: 076-2066028 | Mail: maaike@adviesmetmint.nl

Doe de test: Ben jij financieel fit?  

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Jouw financiële situatie

Er zijn leukere dingen dan je verdiepen in jouw financiële situatie. Toch is het slim om dat regelmatig te doen. Al is het maar 1 keer per jaar. Zo krijg je inzicht en overzicht voor nu en later. Financieel fit zijn zorgt voor rust en dat komt jouw gezondheid ten goede.

Veranderingen die financiële gevolgen hebben

Iedereen krijgt tijdens zijn of haar leven te maken met veranderingen die ook financiële gevolgen hebben. Je staat dan voor de vraag hoe je het beste met deze financiële vraagstukken kunt omgaan en wat jouw financiële mogelijkheden zijn.  Met goed inzicht en overzicht maak je de juiste keuzes die passen bij jouw financiële situatie en wensen. Het is fijn te weten hoe jouw eigen situatie eruitziet zodat je ook goed bent voorbereid op jouw eigen toekomst.

Doe nu de test:

  • Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek.

JA/NEE/GEEN IDEE

  • Ik weet hoe hoog mijn hypotheekschuld is en wanneer ik alles heb afgelost.

JA/NEE/GEEN IDEE

  • Ik sta zelden rood op mijn bankrekening.

JA/NEE/GEEN IDEE

  • Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg.

JA/NEE/GEEN IDEE

  • Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen.

JA/NEE/GEEN IDEE

  • Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven.

JA/NEE/GEEN IDEE

  • Ik vergelijk alle verzekeringspremies één keer per jaar.

JA/NEE/GEEN IDEE

  • Ik weet hoe mijn auto verzekerd is.

JA/NEE/GEEN IDEE

Hoe vaak heb jij ja ingevuld? Heb je meer nee of geen idee ingevuld dan is het tijd om je financiële zaken op orde te brengen.

Ik help je graag!

In heldere en duidelijke communicatie nemen we samen jouw situatie door. Je krijgt een financieel plan met de inventarisatie van jouw situatie, wensen en doelen en een plan hoe je deze wensen en doelen kunt realiseren. Neem contact met mij op. Samen gaan we zorgen dat jij alle bovengenoemde vragen in de toekomst wel met JA kunt beantwoorden. We gaan samen zorgen voor jouw toekomst![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ z_index=””][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]

Ben jij financieel Fit

Neem contact op