Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  

Tarieven Dienstverlening

HYPOTHEEKADVIES TIJDELIJK OP EEN ANDERE MANIER MAAR EVEN PERSOONLIJK EN VERTROUWD ALS ALTIJD

 

Advies met M.I.N.T. uit Breda geeft onafhankelijk hypotheekadvies met jouw belang als uitgangspunt. De tarieven zijn transparant en concurrerend zonder verrassingen achteraf. Omdat de gesprekken nu alleen via beeldbellen plaatsvinden en er dus reistijd en reiskosten bespaard worden, krijg jij korting op het tarief.

De kosten voor het eerste gesprek zijn voor rekening van Advies met M.I.N.T. waarmee dit gesprek kosteloos is voor jou.

Vaste kosten

Onderstaande tarieven gelden voor advies en bemiddeling en zijn inclusief één (of meerdere) overlijdensrisicoverzekeringen of woonlastenverzekeringen (arbeidsongeschiktheid/werkeloosheid). 

 

Je kunt tot maximaal € 500 besparen op de advieskosten. Jij bent dan wel zelf verantwoordelijk voor het op de juiste wijze volledig krijgen van jouw dossier.

 Om € 500 te besparen moet je voldoen aan de optelsom van de volgende modules:

 

MODULE 1

 • Het online adviesgesprek zal plaatsvinden via beeldbellen. Hiervoor moet het gesprek door ons beiden goed voorbereid worden. Je ontvangt een uitnodiging voor jouw persoonlijke goed beveiligde pagina waarop jij ons gesprek kan voorbereiden. Hierdoor kunnen we het adviesgesprek efficienter laten verlopen en hebben we het over de onderwerpen waar jij ook echt mee verder komt. Omdat we elkaar niet fysiek ontmoeten worden de reiskosten en reistijd bespaard wat dus voor minder kosten zorgt.

 

MODULE 2

 • In het traject regel jijzelf het taxatierapport dat voldoet aan de eisen van de hypotheekverstrekker. Je stort zelf  tijdig de waarborgsom die nodig is. Uiteraard kan ik de taxatie en bankgarantie alsnog voor je regelen tegen meerprijs. De korting van deze module komt daarmee te vervallen.

 

MODULE 3

 • Om hypotheekadvies te krijgen moet jij zelf de benodigde documenten op de juiste wijze tijdig bij mij aanleveren. Je ontvang hiervoor een duidelijke uitleg. Doordat jij zelf de documenten verzamelt en in PDF bestand aanlevert, hoef ik de documenten niet te scannen en bespaart mij dit tijd. Je zorgt zo voor een deel van jouw eigen dossier.

 

Als jij aan alle bovengenoemde voorwaarden voldoet, bespaar je totaal € 500 op de advieskosten. Hieronder zie je wat de besparing per module op de advieskosten bedraagt .

Module 1 geeft € 250 besparing op de advieskosten

Module 2 geeft € 125 besparing op de advieskosten

Module 3 geeft € 125 besparing op de advieskosten

 

Je kunt ook kiezen om module 2 en 3 wel door mij te laten uitvoeren.

De kosten voor gebruik maken van module 2 bedragen € 125

De kosten voor gebruik maken van module 3 bedragen € 125

 • Advies en bemiddeling aankoop eerste woning incl maximale korting van €500.

  € 2.000,-
 • Advies en bemiddeling aankoop volgende woning incl maximale korting van € 500.

  € 2.250,-
 • Advies en bemiddeling oversluiten bestaande hypotheek incl. maximale korting van € 500.

  € 2.250,-
 • Advies en bemiddeling verhogen bestaande hypotheek incl. maximale korting van € 500.

  € 1.600,-
 • Advies en bemiddeling ontslag hoofdelijk aansprakelijkheid incl. maximale korting van
  € 500.

  € 1.650,-

Welke dienstverlening mag jij voor dit tarief verwachten?

 

 • Je krijgt een goed overzicht van wat jouw mogelijkheden zijn. Daarnaast krijg je ook zelf inzicht in jouw persoonlijke financiële situatie. Alleen met goed inzicht en overzicht kan jij de juiste keuzes maken wanneer je een huis wilt kopen.
 • Een adviesrapport in duidelijke taal. Je kunt dan op een later moment nog eens terug lezen waarom jij bepaalde keuzes hebt gemaakt.
 • Ik zorg ervoor dat jij geen omkijken hebt naar de administratieve afwikkeling van de hypotheek en eventuele verzekeringen zodat jij je kunt richten op jouw nieuwe (t)huis!

 

Lees meer over wat jij mag verwachten van de dienstverlening van Advies met M.I.N.T.

 

Uurtarief

Soms spreken wij samen een uurtarief af in plaats van vaste kosten. De adviesuren reken ik tegen een tarief van € 135 excl. BTW per uur. Iedere situatie is uniek en vereist maatwerk. Indien dit gezien de vraag mogelijk is krijg je op voorhand van mij een indicatie van het aantal uren voor de door jou gevraagde opdracht.

 

BTW

De tarieven zijn excl. 21% BTW.

Over de advieskosten voor een hypotheek betaal je geen BTW wanneer je de intentie hebt om het advies te gebruiken om een financieel product aan te schaffen. Alleen wanneer er niet de intentie is (bijvoorbeeld wanneer ik een algemeen financieel advies geef of wanneer ik jouw financiële situatie in kaart breng) moet ik apart BTW in rekening brengen. Mocht de belastingdienst van mening zijn dat je toch BTW verschuldigd bent over de aan jou geleverde diensten, dan zal ik deze BTW alsnog bij je in rekening brengen. Een schriftelijke ‘overeenkomst opdracht tot dienstverlening’ geldt als bewijsmiddel voor het aantonen van het doel van de werkzaamheden.

Aftrekbaarheid

De kosten voor het hypotheekadvies en de bemiddeling zijn een eenmalig bedrag en zijn meestal aftrekbaar van de inkomstenbelasting.  Dat betekent dat je het bedrag voor een deel terug kan krijgen van de belastingdienst.

 

Meer informatie

Hieronder zijn de dienstenwijzer en de dienstverleningsdocumenten van Advies met M.I.N.T. te downloaden.

Dienstenwijzer Advies met M.I.N.T.

Dienstverleningsdocument Hypotheken

Dienstverleningsdocument Risicoverzekeringen

Dienstverleningsdocument Vermogen

Ik ben ook te vinden op Advieskeuze.nl