Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  

Partners

Samenwerking

Ik werk nauw samen met diverse partners. Mijn klanten vinden het prettig om ontzorgd te worden. In drukke tijden is het daarom fijn wanneer je als klant niet zelf op zoek hoeft te gaan naar een expert die jou kan helpen.

 

Soms krijg ik ook vragen van klanten waar ik de hulp van een andere expert voor inschakel. Zo zijn verschillende samenwerkingen met partners ontstaan die vanuit hun expertise meer inzicht naar de toekomst te geven. Experts die met dezelfde passie, inzet en kwaliteit dagelijks hun klanten helpen.

 

Door deze samenwerkingen hoop ik jou als klant nog beter van dienst te kunnen zijn!

Thuiz Makelaardij

Thuiz Makelaardij is een jong en gedreven makelaarskantoor in de regio Chaam. Wij doen het graag nét even anders. Het kopen of verkopen van een huis vinden wij net zo’n belangrijke gebeurtenis als jij.

MARK Advocaten

Bij MARK Advocaten hebben Moniek Hofland en Joyce Heuts aandacht voor jullie situatie, want elke scheiding is anders. Deze twee gespecialiseerde advocaten en mediators willen niets anders dan ruimte creëren voor een nieuw leven met perspectief na een scheiding.

Jobse Groep

Jobse Groep is een multidisciplinaire organisatie in de bouw- en vastgoedsector. De expertises: advies, ontwerp, engineering, management en bouw kunnen samen of individueel worden ingezet. Go build your dream!

Bouwinspecteurs Nederland

Bouwinspecteurs Nederland is hét adres voor het kwalitatief en objectief uitvoeren van bouwkundige keuringen en inspecties.

Plataan12

Heeft u een woning gekocht of wilt u verbouwen? PLATAAN12 denkt graag met u mee om uw woning en tuin met de juiste indeling en inrichting een thuis gevoel te geven! Woning verkopen? PLATAAN12 zorgt voor de juiste styling, hogere prijs en snellere verkoop!

Je huis verkopen doe je zo

Het Je Huis Verkopen Doe Je Zo 12-stappen programma is specifiek ontwikkeld voor woningverkopers die hun huis onweerstaanbaar willen maken door presentatie-meerwaarde te creëren, waarmee ze gaan verleiden & verkopen en een winstgevende verkoop onvermijdelijk wordt.

Heb je plannen om binnen nu en een jaar je huis te gaan verkopen
download dan nu gratis het e-book: In 12 stappen verleiden & verkopen.

Ik ben ook te vinden op Advieskeuze.nl