Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  

Partners

Samenwerking

Ik werk nauw samen met diverse partners. Mijn klanten vinden het prettig om ontzorgd te worden. In drukke tijden is het daarom fijn wanneer je als klant niet zelf op zoek hoeft te gaan naar een expert die jou kan helpen.

 

Soms krijg ik ook vragen van klanten waar ik de hulp van een andere expert voor inschakel. Zo zijn verschillende samenwerkingen met partners ontstaan die vanuit hun expertise meer inzicht naar de toekomst te geven. Experts die met dezelfde passie, inzet en kwaliteit dagelijks hun klanten helpen.

 

Door deze samenwerkingen hoop ik jou als klant nog beter van dienst te kunnen zijn!

Thuiz Makelaardij

Thuiz Makelaardij is een jong en gedreven makelaarskantoor in de regio Chaam. Wij doen het graag nét even anders. Het kopen of verkopen van een huis vinden wij net zo’n belangrijke gebeurtenis als jij.

MARK Advocaten

Bij MARK Advocaten hebben Moniek Hofland en Joyce Heuts aandacht voor jullie situatie, want elke scheiding is anders. Deze twee gespecialiseerde advocaten en mediators willen niets anders dan ruimte creëren voor een nieuw leven met perspectief na een scheiding.

Jobse Groep

Jobse Groep is een multidisciplinaire organisatie in de bouw- en vastgoedsector. De expertises: advies, ontwerp, engineering, management en bouw kunnen samen of individueel worden ingezet. Go build your dream!

Bouwinspecteurs Nederland

Bouwinspecteurs Nederland is hét adres voor het kwalitatief en objectief uitvoeren van bouwkundige keuringen en inspecties.

Heb jij jouw huidige verzekeringspakket goed in beeld?

Heb je een auto-, inboedel-, opstal-, reis-, uitvaart- en/of andere verzekeringen? Hoe heb je dit momenteel geregeld? Heb je wellicht de verzekeringen via verschillende partijen lopen? Gaat je voorkeur er naar uit om alle verzekeringen via één aanspreekpunt te regelen? Neem dan contact op met Marijn van Dort. Als onafhankelijk adviseur neemt hij graag jouw zorg over verzekeringen uit handen waarbij hij jouw belangen deskundig behandeld.

Plataan12

Heeft u een woning gekocht of wilt u verbouwen? PLATAAN12 denkt graag met u mee om uw woning en tuin met de juiste indeling en inrichting een thuis gevoel te geven! Woning verkopen? PLATAAN12 zorgt voor de juiste styling, hogere prijs en snellere verkoop!

Wil jij samenwerken met mij?

Ik geloof in samenwerken. Samenwerken biedt kansen. Kansen om te leren van elkaars ervaring en om te sparren over de uitdagingen die je tegenkomt, zowel vaktechnisch of als ondernemer. Samenwerken biedt ook de kans om te delen en om daardoor verder te groeien.

 

Heb je belangstelling om samen te werken,  neem dan vrijblijvend contact op met Maaike Verhoef via  076-20 66 028 of via e-mail: maaike@adviesmetmint.nl.

Ik ben ook te vinden op Advieskeuze.nl