Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  

Wie is Maaike?

Advies met M.I.N.T. is Maaike Verhoef

 

“Eerlijk advies dat past bij jouw financiële én persoonlijke situatie”

 

Laat mij de toegevoegde waarde zijn die je wenst, maar niet direct verwacht bij een hypotheekadvies. Wat als je een hypotheek hebt afgesloten die op lange termijn misschien helemaal niet bij je past? Je wilt toch netjes met zorg en interesse geholpen worden? En ook inzien en snappen in begrijpelijke taal waar je voor kiest bij zo’n belangrijke beslissing in je leven?

 

Dát is mijn drijfveer geweest om zelfstandig hypothecair planner te worden na 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Ik word blij wanneer ik mensen écht goed kan helpen. Dat is mijn drive: de klant met een gerust hart en een glimlach op het gezicht de juiste keuzes laten maken.

Vanuit mijn visie op het vakgebied hoe een goed adviestraject en hypotheekadvies eruit dient te zien help ik klanten als persoon, met zorg en interesse en niet als nummer. Daarvoor krijg ik de mooiste beloning die ik me kan wensen: blije dankbare klanten!

 

Het grootste compliment wat je me daarbij kunt geven is als je me ziet als jouw ‘financieel vertrouwenspersoon’: ik wil mensen gerust stellen, helpen met de juiste keuzes maken en het voor ze regelen. Een kwalitatief goed advies is geen kwestie van simpel bemiddelen volgens standaard adviestrajecten. Wel door het inzichtelijk maken van complexe cijfers en regels gericht op de toekomst.

 

“Hoe complexer de financiële vraagstukken, hoe meer ik van toegevoegde waarde ben in het samen sparren om tot de ideale oplossing te komen. “

 

M.I.N.T. staat niet voor niets voor: advies met Meer Inzicht Naar de Toekomst. Want het is nogal belangrijk als je je hypotheek afsluit of je bijvoorbeeld plannen hebt voor gezinsuitbreiding of juist niet, of je binnenkort met pensioen gaat of dat je studerende kinderen hebt. Begrijpelijk en eerlijk advies is belangrijk bij de aankoop van je eerste, volgende of extra woning.

 

M.I.N.T. klinkt daarnaast ook verfrissend: in mijn advies wil ik het verschil maken en daarom heb ik ervoor gekozen een andere naam te kiezen voor mijn adviespraktijk dan gebruikelijk is in de financiële dienstverlening.

Ik hou niet van stilzitten. Naast mijn eigen adviespraktijk AdviesMetMint werk ik sinds april 2014 ook als secretaris voor de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners. Dit is een functie die ik met heel veel plezier uitvoer naast mijn dagelijkse werkzaamheden en waardoor ik mijzelf vakinhoudelijk en persoonlijk verder ontwikkel. Ook ben ik vrijwilliger voor Kandoor.nl en beantwoord ik als financiële gids vragen van bezoekers.

 

Ik houd van gezelligheid en wil graag voldoening halen uit de dingen die ik dagelijks doe. Zowel privé als in mijn werk vind ik dit erg belangrijk.

 

VISIE

Juist in het ‘eerlijke advies op maat’ wil ik het verschil maken; ik ben er voor jou en ga altijd voor het beste resultaat, zodat je kunt genieten van het leven en wonen zonder financiële zorgen gericht op de toekomst. 

 

 

Wie is Maaike-Advies met M.I.N.T.
Ik ben ook te vinden op Advieskeuze.nl