Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  

Hypotheekadviseur in Breda

Hypotheekadviseur Breda; Advies met M.I.N.T.

Wanneer je op deze pagina terecht bent gekomen, ben je hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een hypotheekadviseur Breda. Mocht dit het geval zijn, dan ben je op de juiste pagina terecht bent gekomen. ‘Advies met M.I.N.T.’ wat overigens staat voor: Meer Inzicht Naar de Toekomst, staat garant voor eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies waarbij we samen ook naar jouw toekomst kijken.

 

Mijn naam is Maaike Verhoef, hypotheek adviseur Breda voor ‘Advies met M.I.N.T.’, en ik help je graag met passend hypotheekadvies.

Maaike Verhoef-Advies met M.I.N.T.
Hypotheek advies in Breda-Advies met M.I.N.T.

Hypotheekadvies Breda

Als deskundig en gedreven adviseur wil ik van betekenis zijn voor mensen die een woondroom hebben of mensen die graag inzicht willen krijgen in hun bestaande financiële situatie.

 

Mijn praktijk draagt dan ook de toepasselijke naam Advies met M.I.N.T. ; Advies Met Meer Inzicht Naar Toekomst. Je krijgt hypotheekadvies dat past bij jouw huidige situatie maar dat ook zeker gericht is op de toekomst.

 

Bij Advies met M.I.N.T. kun je terecht voor een hypotheekplan dat verder gaat dan alleen een hypotheekadvies. Heb je hulp nodig bij het kopen van je eerste of volgende woning of wil je weten of het verstandig is om je hypotheek over te sluiten dan help ik je graag.

 

Hoe de werkwijze is en wat er allemaal bij komt kijken is voor je terug te lezen op de diensten pagina . Of bekijk één van de volgende pagina’s voor meer informatie over:

 

Hypotheekadvies Breda: reëel en betrouwbaar waar je van op aan kunt!

Hypotheek advies Breda van een Erkend Hypothecair Planner

De kosten van een hypotheek hebben grote invloed op je besteedbaar inkomen. Het is daarom van groot belang, dat deze kosten niet de oudedagsvoorziening en dergelijken in de weg komen te staan. Hierbij is het noodzakelijk om allesomvattend advies ofwel integraal advies over jouw hypotheek te krijgen van een Erkend Hypothecair Planner.

 

Als Erkend Hypothecair Planner heb ik met succes de hoogste opleiding gevolgd die er in Nederland bestaat op het gebied van adviseren in hypotheken en kan ik je bijstaan met integraal advies.

 

Wanneer je voor ‘Advies met M.I.N.T.’ kiest als jouw hypotheekadviseur, dan krijg je advies van Maaike Verhoef. Ik werk, zoals je kunt lezen, als Erkend Hypothecair Planner in Breda en ben tevens gediplomeerd en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP).

 

Ik beschik over 20 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening en wordt blij wanneer ik mensen echt goed kan helpen en ze de hulp kan bieden die zij wensen. Mocht je erin geïnteresseerd zijn dan kan je hier meer over mij lezen.

Hypotheekadvies-in-Breda-Advies-met-M.I.N.T.-650x450 compromised
Hypotheekadviseur in Breda

Hypotheekadvies Breda ondanks je volle agenda

Je bent opzoek naar een hypotheekadviseur in Breda maar ook erg druk bezet. Het inzicht over jouw huidige en toekomstige financiële situatie schiet er dan nog wel eens bij in.

 

Mocht jouw agenda nou zo vol zijn, dat zelfs het inplannen van een afspraak voor hypotheekadvies of financieel advies lastig wordt, is hypotheekadvies op afstand wellicht iets voor jou.

 

Bij ‘Advies met M.I.N.T.’ kan je ook kiezen voor hypotheekadvies op afstand.. Dit is uiteraard eenvoudiger in te plannen, echter vraagt het wel een goede voorbereiding. Mocht jij je herkennen in het verhaal van de overvolle agenda, dan is de eerder genoemde Erkend Hypothecair Planner een uitkomst voor jou.

 

Het regelen van de hypotheek zal na een uitvoerige bespreking hiervan, volledig voor je uit handen genomen worden. Ook zal ik gedurende de tijd dat jouw hypotheekcontract loopt je hierin ondersteunen en adviseren. Je kunt besparen op de advieskosten . Hoe dit werkt en wat je dan zelf moet regelen lees je hier hypotheekadvies op afstand.

Maak nu een afspraak!

Mocht ik je interesse gewekt hebben, wacht dan vooral niet om contact met mij op te nemen!
Maaike Verhoef
Hypotheekadviseur Breda
Advies met M.I.N.T
Chassésingel 38
4811 HD BREDA
Email: maaike@adviesmetmint.nl
Telefoon: 076-2066028

Ik ben ook te vinden op Advieskeuze.nl