Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  

Hypotheekadvies via beeldbellen

Hypotheekadvies via beeldbellen

 

 

Omdat hypotheekadvies waarbij we elkaar persoonlijk ontmoeten nu geen veilige mogelijkheid is biedt Advies met M.I.N.T. de mogelijkheid van advies via beeldbellen. Het voordeel van advies via beeldbellen is dat het wellicht voor jou makkelijker in te plannen is en het gesprek vanaf jouw keukentafel gevoerd kan worden. Je hoeft je huis er dus niet voor uit. Zeker in een tijd waarin alles onzeker is en minder vanzelfsprekend.

 

Het gesprek vraagt een goede voorbereiding van ons beiden

Ter voorbereiding op ons gesprek nodig ik jou uit om op een goed beveiligde persoonlijke pagina ons gesprek voor te bereiden. Daarnaast vul je voor ons gesprek een vragenlijst in, zodat ik mij ook kan voorbereiden op ons gesprek.  Door deze voorbereiding kunnen wij samen in ons gesprek het over de onderwerpen hebben waar jij ook echt mee verder komt.

 

Je krijgt kwalitatief hoogwaardig advies en persoonlijke service die je mag verwachten van Advies met M.I.N.T.  Bij Advies met M.I.N.T. is persoonlijk advies nog steeds mogelijk. Met alle digitale mogelijkheden kan ik je online en telefonisch heel goed persoonlijk adviseren en begeleiden.

 

Lees hier meer over de tarieven.

 

Heb je vragen? Je kunt mij bereiken via 076-20 66 028 of maaike@adviesmetmint.nl mocht iets niet duidelijk zijn.

online hypotheekadvies
Ik ben ook te vinden op Advieskeuze.nl