Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hypotheekadvies op afstand

Hypotheekadvies op afstand

 

 

Naast hypotheekadvies waarbij we elkaar persoonlijk ontmoeten biedt Advies met M.I.N.T. ook de mogelijkheid om online advies te krijgen. Het voordeel van online advies is dat het wellicht voor jou makkelijker in te plannen is. Dit vraagt van jou een betere voorbereiding omdat online advies alleen werkt bij een goede voorbereiding.

 

Ter voorbereiding op ons gesprek nodig ik jou uit om op een goed beveiligde persoonlijke pagina ons gesprek voor te bereiden door middel van het bekijken van informatieve filmpjes. Daarnaast vul je voor ons gesprek een vragenlijst in zodat ik mij ook kan voorbereiden op ons gesprek.  Door deze voorbereiding kunnen wij samen in ons gesprek het over de onderwerpen hebben waar jij ook echt mee verder komt.

 

De kosten voor dit online-advies traject bedragen € 2.500.

 

Bij Online Hypotheekadvies kun je tot maximaal € 500 besparen op de advieskosten. Jij bent dan wel zelf verantwoordelijk voor het op de juiste wijze volledig krijgen van jouw dossier.

 

Je krijgt kwalitatief hoogwaardig advies en persoonlijke service die je mag verwachten van AdviesMetMint. Wel is het traject iets anders dan bij een adviesgesprek waarbij wij elkaar face 2 face ontmoeten.

 

Om € 500 te besparen moet je voldoen aan de optelsom van een aantal modules. Lees hier meer over de tarieven voor Hypotheekadvies op afstand

 

Heb je vragen? Je kunt mij bereiken via 06 – 24 67 43 32 of maaike@adviesmetmint.nl mocht iets niet duidelijk zijn.

online hypotheekadvies
Ik ben ook te vinden op Advieskeuze.nl