Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  

Gratis woningwaarde rapport

Gratis woningwaarde rapport met kadastrale kaart

Bij het kopen van een nieuwe woning komt veel kijken. Heb je een leuk huis gezien en wil je zelf gaan onderhandelen met de verkopende partij dan is het wellicht lastig om achter de waarde van de woning te komen. Om een betere inschatting van de waarde te kunnen maken kun je hier een gratis woningwaarde rapport opvragen.

 

Vraag hier een gratis woningwaarde rapport aan

Vul de gegevens in en binnen enkele minuten heb je het gratis woningwaarderapport in je e-mailbox. Dit woningwaarderapport kan als basis gebruikt worden voor het bepalen van een reële koop of verkoopprijs. Dus ook wanneer je jouw woning wilt gaan verkopen kan dit rapport je helpen.       

woning waarde rapport
gratis woningwaarde rapport

Een paar andere sites die je ook kunnen helpen om de waarde van de woning vast te stellen

  • Op de website van Calcasa kun je tegen betaling een wat uitgebreider woningrapport opvragen.  Je vult je gegevens in en krijgt direct een rapport. De kosten zijn 27,95 euro. In het rapport staat de modelwaarde van de woning maar ook de meest recente verkoopprijs kun je in dit rapport terugvinden.

 

  • Ook bij het Kadaster kun je gegevens over het desbetreffende huis opvragen. Het kadaster biedt diverse rapporten aan.  Een koopsommenoverzicht (€ 14,95) of woningrapport (€ 24,95) kan je wellicht de informatie geven die je helpt bij het vaststellen wat je wilt betalen voor jouw nieuwe woning

 

  • De WOZ-waarde van de woning is terug te vinden op de site WOZ-waarde loket van de rijksoverheid. Hier vindt je de actuele WOZ-waarde van de woning.

 

  • Buurtonderzoek kan je ook helpen om een goed beeld van de woning te krijgen.  Kijk eens op huizensites zoals  bijvoorbeeld Funda. Hier kun je zien wat de welke vraagprijs andere huizen in de buurt hebben.  Je ziet op deze sites ook hoe lang de woningen te koop staan. Als een huis al heel lang te koop staat dan is de vraagprijs wellicht te hoog.

 

Je kunt ook een aankoopmakelaar inschakelen die jou kan helpen bij de aankoop van jouw nieuwe woning.  Gebruik maken van de dienstverlening van een aankoopmakelaar brengt kosten met zich mee maar neemt je ook werk uit handen.

 

De waarde is bekend en hoe nu verder?

Nu je de waarde weet  kun je een bod uitbrengen. Doe dit schriftelijk ( per email). Zo liggen afspraken vast en kan er nooit discussie ontstaan over wat je afspreekt met de verkopende partij. Vergeet hierbij niet aan te geven hoe lang de termijn financieringsvoorbehoud moet zijn en of je een bouwkundige keuring wenst. Als laatste is belangrijk om ook afspraken te maken wanneer de overdracht van de woning is. Geef bij het uitbrengen van het bod aan wat jouw wens hierin is.

 

Mijn naam is Maaike Verhoef,  Hypotheekadviseur en Hypothecair Planner voor ‘Advies met M.I.N.T.’ Ik help je graag met passend advies bij de aankoop van een woning.

 

Maak nu een afspraak!

 

Mocht ik je interesse gewekt hebben, wacht dan vooral niet om contact met mij op te nemen!
Advies met M.I.N.T
Chassésingel 38
4811 HD BREDA
Email: maaike@adviesmetmint.nl
Telefoon: 076 20 66 028.

 

Ik help je graag met het realiseren van jouw nieuwe (t)huis!

Ik ben ook te vinden op Advieskeuze.nl