Gids "Hypotheken, alles wat je wilt weten"

Deze gids is voor iedereen die alles wil weten over het voorbereiden van een hypotheekgesprek en het afsluiten van een hypotheek; uitleg maar dan leuk en overzichtelijk!

Deze gids bevat een toegankelijk overzicht van:

  • 23 waardevolle vragen en antwoorden die jou écht verder gaan helpen
  • Verschillende begrippen goed en helder uitgelegd
  • Informatie die jou helpt goed voorbereid aan tafel te gaan wanneer je een hypotheek gaat afsluiten.
 

Na het downloaden van deze gratis gids:

  • Weet je precies waar je moet beginnen wanneer je een huis wilt gaan kopen,
  • Ben je altijd goed voorbereid op adviesgesprekken,
  • Zijn vrijwel alle termen je duidelijk wanneer het over dit onderwerp gaat.Wil je een bewaarexemplaar?

Stuur mij een berichtje op maaike@adviesmetmint.nl en ik stuur hem voor  €19.95 inclusief BTW en inclusief verzendkosten naar je op.

Ga jij een woning kopen?

Sta jij op het punt om een huis te gaan kopen? Spannend! Het afsluiten van een hypotheek is misschien wel de grootste financiële beslissing die je neemt in je leven. Daarom is het fijn als je de materie begrijpt en weet waar je op moet letten. 

In de praktische gids “Hypotheken, alles wat je wilt weten” informeer ik je op een overzichtelijke manier over alles wat je wilt weten op het gebied van hypotheken. En dat alles met een heldere korte uitleg. 

Wanneer je de gids met 23 vragen en antwoorden download, ben jij goed voorbereid op het hypotheekgesprek en/of het afsluiten van een hypotheek.  Ook na het proces van het afsluiten van een hypotheek is het handig om de gids er nog eens bij te pakken.

financieel plan

"Zoveel handige informatie om je snel goed voor te bereiden"

In deze gids lees je onder andere: 

"Alles wat je wilt weten over hypotheken bespaart je veel zoekwerk op het internet"

Na jouw inschrijving ontvang je direct een mail met daarin een link naar de download (vergeet je spam niet te checken!). Ook ontvang je maandelijks handige en waardevolle financiële tips. Je kunt je altijd uitschrijven.
hypotheken alles wat je wilt weten

Even voorstellen.. ik ben Maaike Verhoef

Erkend Hypothecair Planner en eigenaar van Advies met M.I.N.T.

Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening waarbij ik dagelijks klanten adviseer, help en begeleid bij het afsluiten van een hypotheek. 

Voor mij is het belangrijk om in het advies ook rekening te houden met toekomstige situaties. Ik heb dan ook al veel klanten met een persoonlijk hypotheekplan gericht op de toekomst verder mogen helpen.

Hoe complexer de financiële vraagstukken, hoe meer ik van toegevoegde waarde ben in het samen sparren om tot de ideale oplossing te komen. Mijn dagelijkse werk is mijn klanten voorzien van goed advies. Ik vind het alleen ook heel belangrijk dat zoveel mogelijk mensen zichzelf goed kunnen voorbereiden op een hypotheekgesprek. 

Of dit nu bij mij of bij een andere adviseur is maakt mij niet uit. Ik zie te vaak dat teveel mensen in het verleden een financieel product hebben afgesloten en daar eigenlijk zelf niet goed over hebben nagedacht. Daarom stel ik deze gids graag ter beschikking.

"Leuke en duidelijk uitleg waardoor hypotheken een stuk minder saai en ingewikkeld zijn"