Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  

Financieel plan voor ondernemers

Hoe ziet jouw financiële toekomst eruit?

 

Als (startende) ondernemer kom je met verschillende financiële dilemma’s in aanraking die invloed hebben op zowel jouw zakelijke als privé situatie.

Kom je scenario’s tegen die aanleiding zijn om financieel advies in te winnen voor jouw situatie? Je staat dan voor de vraag hoe je het beste met deze financiële vraagstukken kunt omgaan en wat jouw financiële mogelijkheden zijn.

 

Welke keuzes ga jij maken?

 

Met goed inzicht en overzicht maak je de juiste keuzes die passen bij jouw financiële situatie en wensen. Het is fijn te weten hoe je eigen situatie eruitziet zodat je ook goed bent voorbereid op jouw eigen toekomst.

 

Ik help je graag!

Ik inventariseer en analyseer jouw financiële situatie en samen bekijken we of jouw wensen en doelen haalbaar zijn. Zelf krijg je zo inzicht en overzicht van jouw situatie en mogelijkheden voor de toekomst.

 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Hoe ziet mijn financiële situatie er op pensioenleeftijd uit?
  • Welke wensen en doelen heb ik voor de toekomst?
  • Hoe kan ik het beste geld opzij zetten voor de studie van mijn kinderen?
  • Wat is er geregeld voor mijn gezin mocht er iets met mij gebeuren?

 

Hoe doe ik dit?

In heldere en duidelijke communicatie nemen we samen jouw situatie door. Je krijgt een financieel plan met de inventarisatie van jouw situatie, wensen en doelen en een plan hoe je deze wensen en doelen kunt realiseren. Samen gaan we zorgen voor jouw toekomst!