Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  

Erkend Hypothecair Planner in Breda

Ik werk als Erkend Hypothecair Planner in Breda en ben gediplomeerd en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP). Mijn ervaring als Erkend Hypothecair Planner heb ik opgedaan bij gerenommeerde werkgevers waarvan de laatste 11 jaar bij Eigen Huis Hypotheekservice in Breda. (onderdeel van Vereniging Eigen Huis).

Waarom advies van een Erkend Hypothecair Planner?

Bij Advies met M.I.N.T. krijg je een integraal hypotheekplan dat verder gaat dan alleen hypotheekadvies en gericht is op de toekomst. Dit zorgt voor meer financieel inzicht en daarmee zekerheid rondom jouw nieuwe (t)huis. De aandacht voor jouw wensen op de lange termijn is van groot belang bij de keuzes die je nu maakt. Op basis van jouw eigen woning zoek ik de juiste balans tussen zekerheden en risico’s.

Belangrijk om contact te blijven houden.

Het is belangrijk om contact te blijven houden zodat het oorspronkelijke advies wat ik heb gegeven, ook past bij een nieuwe situatie. Je gaat wellicht trouwen, je verandert van baan, je krijgt kinderen of je kinderen gaan studeren. Maar ook wet- en regelgeving wordt regelmatig aangepast. Situaties die een belangrijk moment zijn om opnieuw naar jouw financiële situatie te kijken. Voor al jouw vragen kun je uiteraard ook in de toekomst bij mij terecht.

 

Daarom sta ik als Erkend Hypothecair Planner in Breda niet alleen nu maar ook later voor jou klaar. Jouw vertrouwenspersoon voor jouw financiën.

Bescherming

Dat is het meest wezenlijke wat ik jou kan bieden. Bescherming tegen ondoordachte beslissingen. Bescherming ook van de mogelijkheden om in de toekomst die dingen te blijven doen die voor veel mensen het leven extra waardevol maken. De adviezen van een Erkend Hypothecair Planner hebben bijna altijd grote invloed op het leven van klanten. Dat schept de grote verantwoordelijkheid om bij elk advies weer het beste te geven.

nvhp Erkend Hypothecair Planner in Breda

Maaike is Erkend Hypothecair Planner.

Waarom de NVHP gedragscode voor jou van belang is?

Als Erkend Hypothecair Planner moet ik mij houden aan de wettelijke eisen die aan mij gesteld worden. Hierop aanvullend ben ik ook vrijwillig lid van de NVHP. Deze vereniging heeft voor haar leden nog een specifieke gedragscode opgesteld. Ik moet mij als Erkend Hypothecair Planner ook aan deze gedragscode houden. Dit gaat dus verder dan alleen de wettelijk gestelde eisen.

De gedragscode bevat geen loze woorden maar geeft jou extra zekerheid dat ik mij ook daadwerkelijk inspan om jouw belangen zo goed mogelijk te behartigen.

 

De gedragscode is te lezen op de website van de NVHP,

Ik ben ook te vinden op Advieskeuze.nl